هنرستان عباسیان

  • ۰
  • ۰

نگاهی اجمالی و کلی به مراحل فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند

نگاهی اجمالی و کلی به مراحل فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند

- کاشت داشت و برداشت چغندر
۲- تحویل دادن چغندر قند به کارخانه
۳- تخلیه چغندر و نگهداری ان در سیلو :
۴- انتقال چغندر به محل فرایند
۵- شستشو ی چغندر
۶- تهیه خلال چغندر
۷- استخراج قند از خلال
۸- خشک کردن تفاله
۹- تصفیه شربت خام
۱۰- تغلیظ شربت یا اواپراسیون
سانتریفوژ:
آپارات II
آپارات III
مرحله قند سازی:
شستشوی نیشکر
عصاره گیری از نیشکر
استفاده از فرایند انتشار برای عصاره گیری از نیشکر (Diffusion process)
توزین شربت خام
آهک زنی به شربت خام نیشکر (Liminig of cane juice)
ته نشین سازی ناخالصیها و زلال سازی شربت نیشکر Clarification of cane juice)
تغلیظ شربت
طباخی برای تولید شکر خام
تصفیه شکر خام
آفیناسیون شکر خام (Affination of raw sugar)
حل کردن شکر خام(Melting)
تصفیه شربت شکر خام
طباخی برای تولید شکر سفید
تعداد صفحه 23


دانلود فایل



لینک منبع و پست :http://campiran.ir/%d9%85%d8%ad%d8%b5%d9%88%d9%84-7862-%d9%86%da%af%d8%a7%d9%87%db%8c-%d8%a7%d8%ac%d9%85%d8%a7%d9%84%db%8c-%d9%88-%da%a9%d9%84%db%8c-%d8%a8%d9%87-%d9%85%d8%b1%d8%a7%d8%ad%d9%84-%d9%81%d8%b1%d8%a7%db%8c/
  • ۹۵/۱۲/۰۳
  • golina amikoli

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی