هنرستان عباسیان

  • ۰
  • ۰
طرح


لینک *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه:62

مقدمه:

روغنها و چربی های خوراکی بخش عمده ای از ترکیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند . رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یک سو و عدم استقلال صنایع روغن کشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا کاتالیست ، خاک رنگبر و غیره از سوی دیگر ، مشکلات روز افزونی را سبب شده است که حل آنها منوط به انجام فعالیت های گسترده و تلاش بیشتر از جانب محققین ، متخصصین و مسئولین امر در این زمینه است .

روغن کشی از دانه های روغنی به وسیله چرخهای اعصاری در ایران ، از قرنها پیش مرسوم بوده و بیشتر مصرف دارویی داشته است . مصرف روغن نباتی به عنوان یک ماده غذایی به همراه دیگر محصولاتی نظیر برنج و آرد ، از سال 1325 معمول شده است .

فهرست

پیشگفتار

مقدمه

اطلاعات متقاضی طرح

بخش اول &ndash کلیات

بخش دوم &ndash بررسی اقتصادی

بخش سوم &ndash بررسی فنی

بخش چهارم &ndash بررسی مالی



دریافت‌فایل



لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-99053-%d8%b7%d8%b1%d8%ad-%d8%aa%d9%88%d9%84%db%8c%d8%af-%d8%b1%d9%88%d8%ba%d9%86-%d9%86%d8%a8%d8%a7%d8%aa%d9%8a-%da%af%d9%84-%d8%b4%d8%a7%d8%af/
  • ۹۵/۰۵/۳۱
  • golina amikoli

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی