
لینک *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:62
مقدمه:
روغنها و چربی های خوراکی بخش عمده ای از ترکیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند . رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یک سو و عدم استقلال صنایع روغن کشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا کاتالیست ، خاک رنگبر و غیره از سوی دیگر ، مشکلات روز افزونی را سبب شده است که حل آنها منوط به انجام فعالیت های گسترده و تلاش بیشتر از جانب محققین ، متخصصین و مسئولین امر در این زمینه است .
روغن کشی از دانه های روغنی به وسیله چرخهای اعصاری در ایران ، از قرنها پیش مرسوم بوده و بیشتر مصرف دارویی داشته است . مصرف روغن نباتی به عنوان یک ماده غذایی به همراه دیگر محصولاتی نظیر برنج و آرد ، از سال 1325 معمول شده است .
فهرست
پیشگفتار
مقدمه
اطلاعات متقاضی طرح
بخش اول &ndash کلیات
بخش دوم &ndash بررسی اقتصادی
بخش سوم &ndash بررسی فنی
بخش چهارم &ndash بررسی مالی

لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-99053-%d8%b7%d8%b1%d8%ad-%d8%aa%d9%88%d9%84%db%8c%d8%af-%d8%b1%d9%88%d8%ba%d9%86-%d9%86%d8%a8%d8%a7%d8%aa%d9%8a-%da%af%d9%84-%d8%b4%d8%a7%d8%af/
- ۹۵/۰۵/۳۱