هنرستان عباسیان

  • ۰
  • ۰
مقاله

لینک *پایین مطلب*



فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)



تعداد صفحه:21

فهرست و توضیحات:

مقدمه

تجزیه و تحلیل

مقدمه :

علم معماری به عنوان یک دانش کاربردی امروزه شناخته شده است. معماری علاوه بر جنبه&zwnj های علمی خود به عنوان هنر نیز خود را به جامعه معرفی کرده است. شاید به ندرت بتوان هنری یافت که به اندازة معماری بازندگی مردم پیوند داشته باشد. هنر معماری از بارزترین جلوه&zwnj های فرهنگ هر قوم و هر دوره تاریخی و نمایشگر گویای فضای زیست آدمی است.

این هنر در گذشته تابع اصول و ضوابط کمابیش معین و شناخته شده&zwnj ای بود و پیوندی استوار و ناگسستنی با فرهنگ جامعه و الگوهای رفتاری داشت و به همین سبب سبک معماری هر دوره انعکاسی از فرهنگ و هنر آن دوره محسوب می&zwnj شود. معماران بیشماری از کشورهای مختلف با فرهنگ&zwnj های متفاوت، سبک و مسیر معماری را تغییر داده&zwnj اند. آنها درطول عمر علمی و هنری خویش آثاری به جا ماندنی و قابل ستایش باقی گذاشته&zwnj اند که آوازه آنها از مرزها گذشته و امروزه هنوز نظر تعداد بیشماری از بینندگان را به خود جلب می&zwnj کند.

برد که در میان آنان « سانتیاگو کالاتراوا » برای معرفی انتخاب شده است. لذا به بررسی یکی از آثار وی به نام « سالن کنسرت تنریف » پرداخته می&zwnj شود.



دریافت‌فایل



لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-105320-%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%84%d9%87-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%a8%d8%b1%d8%af-%d8%b9%d9%84%d9%85-%d9%85%d8%b9%d9%85%d8%a7%d8%b1%db%8c/
  • ۹۵/۰۶/۲۶
  • golina amikoli

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی