هنرستان عباسیان

  • ۰
  • ۰
تحقیق

لینک *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه:32

فهرست

واژة اصلاحات

واژة اصلاحات اقتصادی

اصلاحات علوی

موانع اصلاحات علوی

نتیجه&zwnj گیری

اصلاح در لغت عرب ضد افساد شمرده و اصلاح شی&zwnj ء بعد از آن افساد آن را به اقامه و برپاداشتن آن معنا کرده&zwnj اند. در فرهنگ&zwnj نامه&zwnj سیاسی و اقتصادی و نیز در لغت&zwnj نامة دهخدا، اصلاحات به مجموعة تغییرهایی گفته&zwnj می&zwnj شود که در جهت بهبود اوضاع اجتماعی، در چارچوب نظام تثبیت شده انجام می&zwnj گیرد.

در قرآن کریم، واژة اصلاح و افساد و مشتقات این دو مکرر به کاررفته است. در اصطلاح قرآنی، اصطلاحات اجتماعی به کوشش برای تحقق آموزه&zwnj ها و دستورهای اجتماعی اسلام اطلاق می&zwnj شود و مصلح به کسی گفته می&zwnj شود که در راه تحقق شریعت الهی بکوشد؛ از این رو، پامبران در قرآن مصلح نامیده شده&zwnj اند. در مقابل، مفسد به کسی گفته می&zwnj شود که از تحقق آموزه&zwnj ها و احکام الهی جلوگیری کند. علامة طباطبایی در ذیل آیة 205 سورة بقره: و اذا تولی سعی فی الارض لیفسدفیها؛ « و چون برگردد (یا ریاستی یابد) بکوشد تا در زمین فساد کند» - که درباره منافقان وارد شده &ndash می&zwnj نویسد:

مقصود از فساد، فساد در تشریع است؛ زیرا خداوند آن چه را در دین وجود دارد، برای اصلاح اعمال بندگان تشریع کرده است تا در نتیجه آن، اخلاق و ملکات نفوس آنان را اصلاح کند و به سبب آن، جان انسان و جامعة بشی اصلاح شود و انسان&zwnj ها به سعادت در دنیا و آخرت دست یابند.



دریافت‌فایل



لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-106592-%d8%aa%d8%ad%d9%82%db%8c%d9%82-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%a7%d8%b5%d9%84%d8%a7%d8%ad%d8%a7%d8%aa-%d8%a7%d9%82%d8%aa%d8%b5%d8%a7%d8%af%db%8c-%d8%a7%d8%b2-%d9%86%d8%b8/
  • ۹۵/۰۶/۳۰
  • golina amikoli

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی