
لینک *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه7
فهرست مطالب
بسته بندی پلی است بین تولید کننده ومصرف کننده &rdquo
کمیته فنی ارتقاء کیفیت قوطی :
تعریف قوطی و حلب
مواد لازم جهت ساخت قوطی :
مواد لازم جهت پوشش قوطی :
ب- قوطی درزدار :
الف &ndash قوطی کششی :
روشهای تولید :
بسته بندی
بخش کشاورزی به عنوان یکی از بخش&zwnj های زیربنایی کشور تاثیر بسزایی در حفظ و تامین استقلال کشور دارد و کارشناسان این بخش ضمن تاکید بر ضرورت کیفیت بسته&zwnj بندی محصولات آن را عاملی بر ارزش افزوده در این حوزه دانستند.
بسته بندی و درجه بندی محصولات کشاورزی یکی از فرآیندهای این بخش است که کارشناسان و متخصصان امر آن را نیاز اصلی فعالیت&zwnj های کشاورزی می&zwnj دانند.
کارشناسان این حوزه معتقدند بسته بندی و درجه بندی در ایران متناسب با اثربخشی آن مورد توجه جدی قرار نگرفته و از کاستی کشاروزی کشور سالیانه زیان&zwnj های فراوانی را متحمل می&zwnj شود.
در کشورمان به دلیل فاصله بسته&zwnj بندی&zwnj ها و درجه&zwnj بندی&zwnj های محصولات مختلف با استانداردهای جهانی، ضایعات بسیاری در زمینه محصولات کشاورزی ایجاد می&zwnj شود.

لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-107068-%d8%aa%d8%ad%d9%82%db%8c%d9%82-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%a8%d8%b3%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d9%86%d8%af%d9%8a/
- ۹۵/۰۷/۰۲